Algemene voorwaarden

Dierenspeciaalzaak Matavi

Bezoekadres: Dierenspeciaalzaak Matavi. Heerengracht 33-34. 7941JJ Meppel.
Telefoon: +31(0)522-240080. Bereikbaar van maandag tot donderdag van 09:00 tot 18:00 uur, vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Kvk. 59624469    -      BTW.nr. NL853575885B01


Levertijd

Zodra uw betaling binnen is wordt de bestelling klaargemaakt en verstuurd. Afhankelijk van de voorraad is de gangbare levertijd 2 tot maximaal 7 dagen voor Nederland. Voor het buitenland kan het voorkomen dat de levering langer dan 7 dagen duurt, afhankelijk van welk land dit is. Dierenspeciaalzaak Matavi levert grotendeels uit eigen voorraad en streeft ernaar om alle bestellingen binnen 7 dagen uit te leveren. Door drukte op de winkelvloer kan het voorkomen dat een artikel plotseling is uitverkocht. Bij deze situatie worden de producten zo snel mogelijk weer aangevuld en alsnog verstuurd. Gaat dit langer duren dan 1 week dan zal er contact met u worden opgenomen om tot een passende oplossing voor beide partijen te komen.


Verzending

Standaard bedragen de kosten voor verzending naar een adres binnen Nederland € 7,95 voor normale pakketten en € 12,95 voor zware pakketten (10 Kg of meer). België €9,95 (tot 20kg) en €34,- voor pakketten vanaf 20kg

Wij verzenden geen levende have over de post!! Dit is wettelijk verboden!!!

Leveringen in Meppel en omgeving
Onder Meppel en omgeving verstaan wij alle afleveradressen met postcodes van 7940AA t/m 7999ZZ. Levering geschiedt op telefonische afspraak, op de dag van uw bestelling of de dag erna, onder behoud van voorraad. Wilt u zeker zijn dat u uw bestelling dezelfde dag nog in huis heeft, belt u dan even voordat u uw bestelling plaatst. Gratis levering in Meppel e/o geldt alleen voor bestellingen die via de website worden geplaatst en zijn betaald.


Privacybeleid

Matavi.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg dat de persoonlijke informatie, die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens worden gebruikt om de verwerking van de bestellingen zo goed mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij uw gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Matavi zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen. De door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.


Gebruiksvoorwaarden

Www.matavi.nl is bestemd voor het verstrekken van informatie aan de klanten en potentiële klanten. Dierenspeciaalzaak Matavi besteedt de uiterste zorg aan de juistheid van de gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Dierenspeciaalzaak Matavi is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet alsmede technische storingen. Tevens aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele schade, die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens verstrekt door Dierenspeciaalzaak Matavi.


Vissen bestellen

Nu ook vissen bestellen bij Matavi? Dat kan. U kunt een visbestelling plaatsen via onze webshop vanaf €35 euro. Voor €15 euro worden deze bij u thuisbezorgd en bij bestellingen vanaf €75 euro wordt hij gratis thuisbezorgd. (voor de Waddeneilanden, Zeeland en Limburg geldt verzenden in overleg)

(let op!! minimale bestelorder is € 35 euro excl. bezorgkosten).
Bezorgen doen we met eigen auto, en brengen de vissen persoonlijk. Dus niet middels een postbedrijf.

Check onze homepagina voor de actuele bestel en bezorgdata’s.

U kunt bij ons niet alleen aquariumvissen bestellen maar ook schildpadden, salamanders en garnalen.

U kunt uw bestelling ook bij ons op komen halen, dit scheelt u €15 euro bezorgkosten.

Voor onze openingstijden raadpleeg onze webshop of bel naar 0522-240080.

Wij bezorgen eens in de twee weken op Vrijdag. Bestellingen dienen voor Zondag 00:00 voor de bezorgdatum gedaan te worden.

De dag voor de bezorgdatum nemen wij telefonisch contact met u op over het tijdstip van bezorgen. Dit gebeurt in tijdsvakken van 2 uur, u hoeft dus niet de hele dag voor ons thuis te blijven.

Wanneer er niet voldoende bestellingen zijn schuift uw bestelling op naar het volgende bezorgmoment. Wanneer dit het geval is wordt er contact met u opgenomen.

Bezorgkosten dienen bij aflevering contant te worden voldaan. 

Uw bestelling (ex. bezorgkosten) dient van te voren te worden betaald via Ideal. Mocht u producten en vissen tegelijk bestellen, kies dan tijdens het afrekenen voor de optie ''afhalen in de winkel''. Aangezien de vissen worden bezorgd of worden opgehaald, hoeft u geen verzendkosten over de producten te betalen.

Wij geven 48 uur garantie op bestelde aquariumvissen. Vissen die worden vergoed, worden alleen kosteloos bezorgd wanneer wij in de buurt zijn. Komen wij niet in de buurt dan blijft de vergoeding staan tot wij met uitleveren bij u in de buurt zijn. U kunt de vergoede vis altijd zelf komen halen.

Wij verzenden geen levende have over de post!! Dit is wettelijk verboden!!!


Geld terug

Voor diegene die een bestelling plaatsen en niet voldoen aan de algemene voorwaarden geldt het volgende. Wanneer wij geld moeten terugstorten door het niet lezen of nakomen van onze algemene voorwaarden brengen wij hier €1,- in rekening. U krijgt het bedrag van uw bestelling teruggestort op uw rekening min €1,-

Over ons

Matavi is een dierenspeciaalzaak van 450m2 met een aquariumafdeling van ruim 150m2, een ruime hengelsportafdeling en een goede basis voor hond, kat, knaagdier, vogel en vijver. Ons assortiment biedt alles op het gebied van zoetwateraquaria, wij hebben een constant aanbod van meer dan 600 soorten aquariumvissen waarvan we er ruim 200 op voorraad hebben en iedere week verse aquariumplanten. Naast onze normale diensten bieden wij verschillende services waaronder: aquariuminrichting, aquariumonderhoud, vijveronderhoud, watertesten en bezorgen. Nieuwsgierig? Bekijk dan onze extra diensten pagina.

Contact

0522-240080
info@matavi.nl

Like ons op Facebook